Головна / Блог / Що таке віддалений моніторинг ІТ?

Що таке віддалений моніторинг ІТ?

18.04.2023

Напевно, ви неодноразово чули словосполучення «віддалений моніторинг ІТ та обслуговування» (Remote Monitoring and Maintenance), також відомий як «Проактивний моніторинг». Давайте розглянемо, що означає цей термін і яку користь він може принести не лише технологіям, а й вашому бізнесу загалом.

Що таке віддалений моніторинг та обслуговування ІТ – інфраструктури

Віддалений моніторинг ІТ (RMM) – це моніторинг ваших ІТ систем, включаючи сервери, мережі та обладнання 24/7, який дає чітке уявлення про стан вашої ІТ-інфраструктури. Цей моніторинг забезпечує оповіщення та звітність у режимі реального часу, щоб виявляти критичні проблеми. Завдяки віддаленому ІТ-моніторингу можна виявити проблему і виправити її ще до того, як вона вплине на ваш бізнес.

віддалений моніторинг ІТ та обслуговування ІТ інфраструктури

Які переваги віддаленого моніторингу та обслуговування для ваших IT-систем та бізнесу?

Раннє виявлення. Коли у вас є можливість виявити ймовірність виникнення проблеми в ІТ системі, ви зможете виправити її до того, як вона вплинуть на ваш бізнес. Технологія RMM також може попередити вас про помилки продуктивності та збоїв обладнання, перш ніж вони вплинуть на ваш прибуток, продуктивність співробітників і задоволеність клієнтів.

Ефективність витрат. Знання ваших технологій дає можливість зрозуміти, коли обладнання може вийти з ладу, надаючи вам час для його заміни. Ви також не постраждали від дорогих тарифів на екстрені платежі від ІТ-провайдерів. І, нарешті, оскільки ви можете контролювати потребу в заміні обладнання, ви можете скласти план, щоб забезпечити безперебійну роботу вашого бізнесу при оновленні або заміні обладнання та систем.

Продуктивність працівників. Максимізуйте продуктивність працівників за рахунок підтримки працездатності обладнання та можливості планувати модернізацію обладнання у неробочий час. Віддалений моніторинг та обслуговування ІТ нададуть вам інформацію про роботу обладнання та програмного забезпечення на комп’ютерах всіх співробітників і допоможе вам уникнути лих.

Припиніть підтримувати та починати прогресувати. Якщо ваш ІТ-фахівець витрачає більшу частину часу на те, щоб усунути технологічні проблеми, він не може впроваджувати нові технологічні рішення. Нові IT-рішення допоможуть вивести ваш бізнес на новий рівень. А також підвищити ефективність ваших співробітників або просто надати оновлене програмне забезпечення. Коли ви проявляєте ініціативу щодо своєї технології, ви зможете витрачати менше часу на дрібні неполадки та більше часу на пошук способів зростання та покращення свого бізнесу.

Дивіться ширше. Отримайте більш широке уявлення про ваш бізнес та те, що впливає на ваш бізнес. Коли RMM впроваджується у бізнес, завершується комплексна оцінка технологій, тому власник бізнесу та професіонал ІТ-служби розуміють, як працюють усі технології у бізнесі. Це також дає уявлення про те, як технологія може допомогти, чи перешкоджати розвитку бізнесу. Дає вам важливу інформацію про те, як просуватися вперед у досягненні бізнес-цілей.

Тепер, коли у вас є чітке уявлення про те, що означає віддалений моніторинг ІТ, і яку він може принести користь вашому бізнесу, зверніться до місцевого IT фахівця, щоб переконатися, що ви активно використовуєте свої бізнес-технології!

Послуги з віддаленого моніторингу та обслуговування ІТ – інфраструктури від компанії «Vamark»

Компанія «Vamark» надасть Вам кваліфіковану ІТ підтримку в усіх напрямках. Наші фахівці проведуть віддалений моніторинг IT і нададуть вам його результати та рекомендації у найкоротші терміни. А також при потребі нададуть вам слуги з обслуговування ІТ-інфраструктури (комплекс робіт з надання послуг підтримки ІТ-інфраструктури).

Щоб отримати безкоштовну консультацію або замовити послугу “Видалений моніторинг ІТ”, достатньо зв’язатися з нами за контактними номерами  або заповнити форму зворотного зв’язку праворуч і ми передзвонимо вам самі.

Останні новини
Зв`язатись з нами
Заповнюючи форму, ви погоджуєтесь з політикою конфіденційності сайту